Introductiewebinar
Wat wil jij worden als je later groot bent?

Vraag jij jezelf ook wel eens – of vaker – af wat jou nou écht gelukkig maakt? Of dit hét nou is? Kijk je verzuchtend naar al die mensen in jouw (online) omgeving die het schijnbaar wel lukt om altijd gelukkig te zijn? Werken die methodes die beloven dat je altijd succesvol kunt zijn helemaal niet voor jou?

Wil je leren hoe geluk écht werkt en hoe je vaker gelukkig kunt zijn? Meld je dan aan voor het Wat wil jij worden als je later groot bent-Introductiewebinar.

 

In het Wat wil jij worden als je later groot bent-Introductiewebinar leer je op een interactieve en activerende manier:  

  1. Dat geluk ontstaat als je doet wat voor jou écht betekenisvol is.
  2. Hoe aandacht alles mooier maakt.
  3. Waarom het zo belangrijk is dat je leert omgaan met stress en teleurstellingen.

Na afloop van het webinar heb jij geleerd hoe je vaker gelukkig kunt zijn en kun je die inzichten toepassen in de praktijk.

De inhoud van het webinar wordt mede bepaald door jou. Laat me vooraf weten welke vraag je graag beantwoord ziet, en je krijgt gegarandeerd antwoord. Lukt het niet tijdens de workshop, dan vinden we een andere manier.

Gelukkig in je werk of studie!

Leuk zo’n workshop… Ook iets voor jouw organisatie,team of opleiding? Neem dan gerust contact op. Ik maak graag een afspraak met je om kennis te maken en te bespreken hoe ik jouw organisatie, team of opleiding kan ondersteunen. Vervolgens stellen we in overleg een programma op maat samen en leren jij en je collega’s hoe je nog meer voldoening uit werk of studie krijgt.

In het kort

Wat

Een inspirerend en interactief webinar waarin je kennis maakt met de kordaat-benadering en leert hoe je vaker gelukkig kunt zijn.

Wanneer

Op een doordeweekse avond, van 19.30 – 21.00 uur (vakanties en feestdagen uitgezonderd). Houdt de agenda op de startpagina in de gaten!

Hoe

Je meldt je aan door het formulier hiernaast in te vullen. Vermeld in je bericht ook de datum van de workshop.

Heb je een specifieke vraag waarop je in de workshop graag antwoord op wilt krijgen? Vul die dan ook in.

Waar

Lekker achter je eigen computer. Zorg wel dat je Microsoft Teams geinstalleeerd hebt.

Kost dat?

Alleen een paar uurtjes van je tijd. Verder helemaal niets.

Introductiewebinar

9 + 1 =