Zin in je werk-
Aandachtstraining

Is één (of meer) van onderstaande zaken op jou van toepassing?

 • Is jouw leven een constant rennen en vliegen? Nog niet klaar met de ene activiteit, en alweer onderweg naar de volgende?
 • Lijkt de laatste keer dat je ontspannen je werk hebt kunnen doen of dat je tijd had voor jezelf alweer eeuwen geleden?
 • Heb je het gevoel dat je agenda de baas is over jou, in plaats van andersom?
 • Gebeurt het je net iets te vaak dat je lekker in een flow zit en weer wordt afgeleid door die collega, mail of telefoon?
 • Wil je na je burn-out leren om op een betere manier weer aan de slag gaan?

 Kortom; wil jij leren hoe je op een ontspannen en aandachtige manier werkt aan wat voor jou écht betekenisvol is? Dan is de Zin in je werk-Aandachtstraining wat voor jou!

 

Aandacht is je belangrijkste instrument

Waarom een aandachtstraining? Het antwoord is eenvoudig: aandacht is het belangrijkste instrument dat je hebt. Hoe meer aandacht jij hebt voor wat voor jou écht betekenisvol is en voor wat jou belemmert om dit na te streven, hoe vaker je het geluksgevoel ervaart. Ook draagt aandacht sterk bij aan je persoonlijke groei. 

Tegelijkertijd leef je in een maatschappij waarin je meer prikkels krijgt dan ooit. Een maatschappij waarin je van alles ‘moet’ en ‘hoort’. Dit verstoort je aandacht enorm, waardoor je te weinig doet wat voor jou echt betekenisvol is en daar niet op een ontspannen en aandachtige manier mee bezig bent. Hoe beter jij daarom leert om je aandacht te sturen, hoe vaker je het geluksgevoel ervaart. Bijkomend voordeel; je bent gezonder, socialer, meer betrokken, effectiever en dus een betere werker.

De training

De training bestaat uit vier blokken: drie trainingsdagen en een (uit te breiden) nazorgtraject van drie maanden. 

Kenmerken van de Zin in je werk-Aandachtstraining

De Zin in je werk-Aandachtstraining onderscheidt zich van andere zingevings- en effectiviteitstrainingen door:

 • De toepassing van de kordaat-benadering: zeven bouwstenen voor een betekenisvol en aandachtig leven.
 • Een concrete en praktische insteek: meteen aan de slag met de opgedane inzichten.
 • Echte aandacht voor het ontwikkelen van je bewustzijn en je gewoontes, in plaats van het aanleren van trucjes.
 • Aandacht voor je werk-privébalans: niet alleen beter presteren op je werk, maar ook thuis meer aanwezig zijn.
 • Een (uit te breiden) nazorgtraject voor een duurzaam resultaat.
 • Een ervaren trainer/coach die noodgedwongen zelf het belang van aandacht en ontspanning heeft moeten leren.

In het kort

Wat

Drie trainingsdagen inclusief nazorgtraject  waarin je leert hoe je op een ontspannen en aandachtige manier werkt aan wat voor jou écht betekenisvol is en toch effectiever bent.

Wanneer

Om de twee weken op een werkdag. Houdt voor de exacte data de agenda op de startpagina  in de gaten! (vakanties en feestdagen uitgezonderd).

Hoe

Vanzelfsprekend wil je weten of je waar voor je geld krijgt. Daarom maken we vooraf een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking, waarin jij aangeeft wat je hoopt te halen en we bespreken wat je kunt verwachten. We spreken dan ook af hoe jij je – uiteraard na een korte periode van nadenken – kunt aanmelden. Of kom naar de Introductieworkshop

Meer weten? Mail dan je naam, telefoonnummer en vraag via het contactformulier hiernaast en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Waar

Op een vergaderlocatie in een mooie natuurlijke, maar goed bereikbare omgeving.

Kost dat?

€ 1.495,- per persoon. Dit is inclusief verzorging gedurende de trainings- en intervisiedagen en trainingsmaterialen. Kom je samen met een collega, kennis of vriend, dan betaalt de tweede persoon een gereduceerd tarief van € 995,-.

 Wil je een aanvullend coachingstraject? Dan betaal je een gereduceerd tarief van € 75,- per uur in plaats van € 100,- per uur. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

 Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden tot vergoeding vanuit het opleidingsbudget. De factuur wordt dan rechtsreeks naar hem of haar gestuurd. Betaal je de training zelf, dan kan je – onder voorwaarden – de kosten hiervan aftrekken van de belasting.

Aandachtstraining

15 + 15 =