Introductieworkshop
Zin in je quarterlife

Vraag jij jezelf ook wel eens – of vaker – af wat jou nou écht gelukkig maakt? Of dit hét nou is? Kijk je verzuchtend naar al die mensen in jouw (online) omgeving die het schijnbaar wel lukt om altijd gelukkig te zijn? Werken die methodes die beloven dat je altijd succesvol kunt zijn helemaal niet voor jou? 

Wil je leren hoe geluk écht werkt en hoe je vaker gelukkig kunt zijn? Kom dan naar de introductieworkshop Zin in je quarterlife!

 

In de introductieworkshop Zin in je quarterlife leer je op een interactieve en activerende manier:

  1. Hoe geluk écht werkt.
  2. Hoe je jouw essentie, jouw levensdoel ontdekt.
  3. Wat je kunt doen om vaker het geluksgevoel te ervaren.

 Na afloop van deze workshop heb jij geleerd hoe je vaker gelukkig kunt zijn en kun je die inzichten toepassen in de praktijk.

 De inhoud van de workshop wordt mede bepaald door jou. Laat me vooraf weten welke vraag je graag beantwoord ziet, en je krijgt gegarandeerd antwoord. Lukt het niet tijdens de workshop, dan vinden we een andere manier.

Gelukkig in je werk of studie!

Leuk zo’n workshop… Ook iets voor jouw organisatie,team of opleiding? Neem dan gerust contact op. Ik maak graag een afspraak met je om kennis te maken en te bespreken hoe ik jouw organisatie, team of opleiding kan ondersteunen. Vervolgens stellen we in overleg een programma op maat samen en leren jij en je collega’s hoe je nog meer voldoening uit werk of studie krijgt.

In het kort

Wat

Een inspirerende en interactieve workshop waarin je kennis maakt met de kordaat-benadering en leert hoe je vaker gelukkig kunt zijn.

Wanneer

Op een doordeweekse avond, van 19.30 – 21.00 uur (vakanties en feestdagen uitgezonderd). Houdt de agenda op de startpagina in de gaten!

Hoe

Je meldt je aan door het formulier hiernaast in te vullen. Vermeld in je bericht ook de datum en de locatie van de workshop. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek. Je aanmelding is definitief als de betaling is ontvangen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan kun je iemand anders in  jouw plaats laten gaan.

Heb je een specifieke vraag waarop je in de workshop graag antwoord op wilt krijgen? Vul die dan ook in.

Waar

Op een goed bereikbare locatie bij jou in de buurt. Houdt hiervoor de agenda op de startpagina in de gaten!

Kost dat?

€ 29,- p.p., inclusief btw.
Betaal je de workshop zelf, dan kan je – onder voorwaarden – de kosten hiervan aftrekken van de belasting.

Introductieworkshop

1 + 4 =