Vrijdag 24 tot en met zondag 26 maart.

 

Dit weekend wordt begeleid door Aik Kramer en Thijs Launspach, auteurs van het boek Quarterlife: kansen, kopzorgen en keuzes van de twintigers van nu. Je ontvangt dit boek gratis bij deelname aan het weekend! Aik (www.aikkramer.nl) werkt als coach en trainer en is oprichter van Generation Why, een community van twintigers die als peer-coach jongeren en jongvolwassen helpen. Thijs (www.thijslaunspach.nl) is psycholoog en trainer en geeft les op de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij mede-eigenaar van het Rustburo, dat mensen helpt naar een rustiger en effectiever leven. Thijs wordt regelmatig gevraagd over dit onderwerp te spreken en trad onlangs op in het NPO-programma Merlijn: De dolende dertiger.

Gedurende dit weekend helpen Aik en Thijs je duidelijk te krijgen hoe je gelukkig door je quarterlife kunt komen. Zij doen dit door je inzicht te geven in:

  • Jouw quarterlife en waar je daarin tegenaan loopt.
  • De factoren die er voor hebben gezorgd dat je in deze situatie terecht bent gekomen. Welke (beperkende) overtuigingen heb jij en hoe kan je die ombuigen?
  • Wat je écht belangrijk vindt in het leven. Dit vertaal je in een persoonlijke missie.
  • Hoe je je leven rustiger en effectiever kunt indelen.

Een programma dat staat als een huis! Daarnaast krijg je individuele coaching en is er tijd en ruimte om even lekker niets te hoeven, heerlijk tijd voor jezelf.
Dit weekend wordt georganiseerd in Lodge de Eekhoorn op Nieuw Allardsoog in Bakkeveen, Friesland. Er is plaats voor 12 tot 24 deelnemers.

Meld je nu aan
%d bloggers liken dit: