Vrijdag 9 juni tot en met zondag 11 juni.

Dit weekend wordt begeleid door David Heek. Na zijn theologische studie was David (www.davidheek.nl) een paar jaar predikant, maar dat beviel hem niet zo goed. Nu is hij spreker en coach. Recent heeft hij – in zijn eigen woorden! – het evangelie ontdekt. Bekeren is volgens hem niet in Jezus geloven en dan naar de hemel gaan, bekeren is leren omdenken om nu al gelukkig te leven met God, je medemens en jezelf. Hij spreekt graag met mensen die aan de rand van de kerk of helemaal buiten de kerk staan. Want zoekers hebben zijn hart. Wees dus niet bang dat David je probeert te bekeren tot de kerk of hét geloof. Houd er wel rekening mee dat hij je met onconventionele taal en vormen laat omdenken en anders naar je leven laat kijken. 

David helpt je in dit weekend zicht te krijgen op wie je bent als persoon en hoe je die kennis kunt omzetten in je dagelijks leven en werk. Met behulp van het Enneagram legt hij op een verrassende, inzichtgevende en originele manier de verbinding tussen jouw unieke persoonlijkheid en Bijbelse figuren. Hiermee krijg je:

  • gegarandeerd zicht op je eigen typische en herkenbare gedrag.
  • gegarandeerd inzicht in je kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen.
  • ongetwijfeld (meer) begrip en liefde voor andere types om je heen.


Ook laat David je aan de hand van enkele verhalen over Jezus omdenken over vragen waar je als twintiger en dertiger mee kunt rondlopen:

  • Wat doet er nou echt toe en hoe kan ik ervaren of ik goed bezig ben?
  • Hoe word ik gelukkig?
  • Wat zijn gezonde criteria op basis waarvan ik mijn keuzes kan maken?

 Daarnaast krijg je individuele coaching en is er tijd en ruimte om even lekker niets te hoeven. Heerlijk tijd voor jezelf.

Dit weekend wordt georganiseerd op Hoeve Wetermans, in Olst, Overijssel. Er is plaats voor 6 tot 12 deelnemers. Dit kan eventueel uitgebreid worden met 2 tot 4 deelnemers.

 

Meld je nu aan
%d bloggers liken dit: