Vrijdag 12 mei tot en met zondag 14 mei. 

Dit weekend wordt begeleid door Angelieke Stikkel. Vanuit haar eigen praktijk (www.angeliekestikkel.nl) begeleidt ze mensen die de behoefte voelen om stil te staan bij de zin van hun leven, Bijvoorbeeld omdat ze moe zijn van het jachtige bestaan en de prestatiedruk. Of mensen die in deze meerkeuzemaatschappij niet goed weten wat ze willen. Door het wegvallen van traditionele kaders als religie en familiebanden is het niet meer vanzelfsprekend dat iedereen een passend antwoord vindt op zijn of haar levensvragen. Dit kan spanning en stress opleveren. Want hoe geef je dan invulling aan een leven dat bij jou past?

 Angelieke helpt je om:

  • In kaart te brengen wat voor jou actuele levensthema’s zijn.
  • Inzicht te ontwikkelen in hoe je met deze thema’s omgaat.
  • Je eigen authentieke zelf te ontdekken.
  • Vanuit je authenticiteit makkelijker keuzes te maken.

 Dit weekend wordt georganiseerd op Hoeve Wetermans, in Olst, Overijssel. Er is plaats voor zo’n 12 deelnemers. Naast groepsgerichte werkvormen is er de mogelijkheid voor individuele coaching.. Ook zijn er rustmomenten in het programma opgenomen om tot jezelf te komen, te genieten van de omgeving en wordt er gezorgd voor goed eten. Kortom: een weekend van werken èn ontspannen! Waar je met energie en geïnspireerd vandaan komt!

Meld je nu aan
%d bloggers liken dit: