Ben jij in de twintig of dertig en is één (of meer) van onderstaande zaken op jou van toepassing?

  • Stel jij jezelf wel eens de vraag of dit het nou is?
  • Ben je moe van je hectische bestaan en wil je meer rust in je leven?
  • Wil je meer dingen in je leven doen waar je echt blij van wordt?
  • Ben je op zoek naar een authentiek en betekenisvol leven?

Dan heb je misschien wel een quarterlifecrisis. En dat is helemaal niet raar.

De Zinzoeker heeft tot doel om jou als twintiger of dertiger on- en offline te ondersteunen in je zoektocht naar een betekenisvol en gelukkig leven. Het biedt een plek waar je na kunt denken over wat je écht belangrijk vindt en helpt je je leven in te richten vanuit deze principes. De Zinzoeker bevordert ontmoeting: met jezelf, met de ander en met dat wat er voor jou écht toe doet. En ont-moeting; even niets moeten en doen wat jij wilt. De Zinzoeker ondersteunt je door:

  • Een (twee)wekelijkse blog
  • Quarterlifeweekenden
  • Coaching

Agenda

Als echte ‘controller’ en sterk gelover in dat je je eigen lot bepaald heb ik altijd geprobeerd om wanneer het tegen zit dingen rationeel te bekijken en nog harder te werken tot alles weer voor elkaar is. Dit omdat ik geloofde dat je zo goed bent als je laatste prestatie. Samen met Ernst ben ik ben ik begonnen daar anders in te kiezen en heeft hij me geholpen te beseffen dat zelfwaarde niet voortkomt uit prestaties. Daarbij ben ik enorm geholpen door de manier waarop Ernst dat heeft gedaan; non-judgemental, open, gestructureerd, (en wat voor mij goed werkt) in combinatie met modellen.

Door de manier van zijn coaching, hoe aansloot bij mijn belevingswereld en de goede vertrouwensband die Ernst en ik hebben opgebouwd heeft hij echt verschil voor me gemaakt. Ondanks dat ik me nog regelmatig laat triggeren op mijn oude belevingswereld heeft Ernst een nieuwe wereld voor me geopend en maak ik dankzij hem daar nu stappen in.

Vincent Bergsma

Business Development ManagerABN AMRO BANK N.V.

Ernst van Berkum, de Zinzoeker, Coaching, training, geluk, aandacht, focus, quarterlife, dertigersdillema
2020-01-08T15:07:54+00:00

Vincent Bergsma

Business Development ManagerABN AMRO BANK N.V.

Als echte ‘controller’ en sterk gelover in dat je je eigen lot bepaald heb ik altijd geprobeerd om wanneer het tegen zit dingen rationeel te bekijken en nog harder te werken tot alles weer voor elkaar is. Dit omdat ik geloofde dat je zo goed bent als je laatste prestatie. Samen met Ernst ben ik ben ik begonnen daar anders in te kiezen en heeft hij me geholpen te beseffen dat zelfwaarde niet voortkomt uit prestaties. Daarbij ben ik enorm geholpen door de manier waarop Ernst dat heeft gedaan; non-judgemental, open, gestructureerd, (en wat voor mij goed werkt) in combinatie met modellen. Door de manier van zijn coaching, hoe aansloot bij mijn belevingswereld en de goede vertrouwensband die Ernst en ik hebben opgebouwd heeft hij echt verschil voor me gemaakt. Ondanks dat ik me nog regelmatig laat triggeren op mijn oude belevingswereld heeft Ernst een nieuwe wereld voor me geopend en maak ik dankzij hem daar nu stappen in.
Ik heb Ernst meegemaakt als coach en trainer. Als coach heeft hij mij in een lastige periode gestimuleerd om stil te staan bij wat nou echt belangrijk voor me is. Daardoor heb ik zaken die mij belemmerden los kunnen laten. Door zijn betrokkenheid en meedenken op moeilijke momenten gaf hij me de moed om vol te blijven houden en heb ik een grote stap in mijn ontwikkeling gemaakt. Het is mijn ervaring dat oprechte empathie schaars is, maar bij Ernst heb ik die gevonden. Inzichten en adviezen die ik van Ernst kreeg tijdens trainingen over persoonlijk leiderschap hebben mij geholpen om een betere coördinator en teamleider te zijn.

Alicia Hamers

teamleider en zorgcoördinator, Bijzondere Zorg Midden Nederland

Ernst van Berkum, de Zinzoeker, Coaching, training, geluk, aandacht, focus, quarterlife, dertigersdillema
2020-01-08T15:02:50+00:00

Alicia Hamers

teamleider en zorgcoördinator, Bijzondere Zorg Midden Nederland

Ik heb Ernst meegemaakt als coach en trainer. Als coach heeft hij mij in een lastige periode gestimuleerd om stil te staan bij wat nou echt belangrijk voor me is. Daardoor heb ik zaken die mij belemmerden los kunnen laten. Door zijn betrokkenheid en meedenken op moeilijke momenten gaf hij me de moed om vol te blijven houden en heb ik een grote stap in mijn ontwikkeling gemaakt. Het is mijn ervaring dat oprechte empathie schaars is, maar bij Ernst heb ik die gevonden. Inzichten en adviezen die ik van Ernst kreeg tijdens trainingen over persoonlijk leiderschap hebben mij geholpen om een betere coördinator en teamleider te zijn.
Ik heb Ernst als een zeer prettige loopbaanbegeleider en coach ervaren. Hij is iemand die gelijkwaardig en respectvol omgaat met anderen. De manier waarop Ernst communiceert vind ik prettig, hij is rustig en duidelijk in zijn communicatie, maar er is altijd ruimte voor discussie. De positieve benadering van Ernst, gericht op de sterkte kanten en mogelijkheden, heeft voor mij bijgedragen aan bewustwording van mijzelf en heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en mogelijkheden. Het getuigt van persoonlijke aandacht, professionaliteit en oprechte betrokkenheid.

Kirsten Richardson

Persoonlijk begeleider Humanitas DMH

Ernst van Berkum, de Zinzoeker, Coaching, training, geluk, aandacht, focus, quarterlife, dertigersdillema
2020-01-08T15:07:12+00:00

Kirsten Richardson

Persoonlijk begeleider Humanitas DMH

Ik heb Ernst als een zeer prettige loopbaanbegeleider en coach ervaren. Hij is iemand die gelijkwaardig en respectvol omgaat met anderen. De manier waarop Ernst communiceert vind ik prettig, hij is rustig en duidelijk in zijn communicatie, maar er is altijd ruimte voor discussie. De positieve benadering van Ernst, gericht op de sterkte kanten en mogelijkheden, heeft voor mij bijgedragen aan bewustwording van mijzelf en heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en mogelijkheden. Het getuigt van persoonlijke aandacht, professionaliteit en oprechte betrokkenheid.
[ecs-list-events]
Ik heb Ernst als een zeer prettige loopbaanbegeleider en coach ervaren. Hij is iemand die gelijkwaardig en respectvol omgaat met anderen. De manier waarop Ernst communiceert vind ik prettig, hij is rustig en duidelijk in zijn communicatie, maar er is altijd ruimte voor discussie. De positieve benadering van Ernst, gericht op de sterkte kanten en mogelijkheden, heeft voor mij bijgedragen aan bewustwording van mijzelf en heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en mogelijkheden. Het getuigt van persoonlijke aandacht, professionaliteit en oprechte betrokkenheid.
Kirsten Richardson

Persoonlijk begeleider , Humanitas DMH

Het contact met Ernst van Berkum heb ik altijd menselijk gevonden. Ik kon met mijn studie-en persoonlijke gerelateerde zaken bij hem terecht. Ernst bood hier een luisterend oor voor en vertelde vaak dan ook iets over zichzelf. Voor mij betekent dit dat Ernst niet bang is om zichzelf te laten zien naar anderen. Dat schept, in mijn optiek, openheid, eerlijkheid & vertrouwen.
Saviel Langius

Ambulant woonbegeleider, RIBW

Blog

Over dillema's, verwachtingen en bezinning.
Hoeveel bullshit zit er in jouw baan?

Hoeveel bullshit zit er in jouw baan?

Foto door Tim Gouw op Unsplash Halverwege maart publiceerde de overheid in het kader van de corona-bestrijding een lijst met vitale beroepen: de cruciale beroepsgroepen die nodig zijn om de samenleving draaiende te houden. Op deze lijst staan onder andere het...

read more

Wie niet op reis gaat, komt ook nooit op zijn bestemming

Balend zit ik in de trein. Ik ben op weg naar een afspraak met een oud-collega en kijk er ook wel naar uit, maar eigenlijk wil ik liever naar bed. Op mijn werk ben ik loeidruk met allerlei dingen die me meer energie kosten dan dat ze me geven. Thuis slapen de kinderen...

read more